Sklopljeni ugovori

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za izgradnju kanalizacije u sklopu Aglomeracije Đurđevac – Virje – Ferdinandovac – Podravske Sesvete

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

U ponedjeljak, 16.12.2019. u Đurđevcu je potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Aglomeracije Đurđevac – Virje – Ferdinandovac – Podravske Sesvete.

Ugovor su potpisali ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, direktor Komunalija d.o.o. tomislav Kolarić, gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči, te načelnici općina koje sudjeluju u projektu. Ispred Općine Ferdinandovac Ugovor je potpisao načelnik Vjekoslav Maletić, a samom potpisivanju Ugovora prisustvovao je i premijer Andrej Plenković.

Ovim projektom za područje Ferdinandovca predviđena je izgradnja kanalizacijske mreže u dužini 6400 metara, dvije pumpne stanice te pročistač otpadnih voda. Procijenjena vrijednost projekta u dijelu koji se odnosi na Općinu Ferdinandovac je oko 39 milijuna kuna sa PDV – om i biti će najvećim dijelom financirana sredstvima EU, te Hrvatskih voda i Ministarstva zaštite okoliša i energetike. Udio Općine Ferdinandovac iznosi 626.000 kuna, odnosno manje od 2 posto.

Slijedi izbor izvođača radova putem javne nabave, a planirani završetak projekta, odnosno svih radova je kraj 2023. g.

Sklopljeni ugovori

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Registar ugovora Općine Ferdinandovac do 2023. godine

Registar ugovora Općine Ferdinandovac do 2022. godine

REGISTAR UGOVORA OPĆINE FERDINANDOVAC - 2021. GODINA

REGISTAR UGOVORA OPĆINE FERDINANDOVAC - 2020. GODINA

REGISTAR UGOVORA OPĆINE FERDINANDOVAC - 2019. GODINA

REGISTAR UGOVORA OPĆINE FERDINANDOVAC ZA 2018. GODINU

EVIDENCIJA UGOVORA OPĆINE FERDINANDOVAC SKLOPLJENIH OD 2009.- 2017. GODINE