GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/ferdinan/public_html/images/opcina262018
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/opcina262018

Sudjelovanje u obilježavanju dana Općine

Opcina 20182UDVDR RH Ogranak Ferdinandovac dao je svoj doprinos u proslavi dana Općine Ferdinandovac. U subotu 26.05.2018. počelo je druženje branitelja oko 11 sati kojem se pridružio i načelnik Općine Vjekoslav Maletić.

U 12 sati postavljena je ploča Udruge na zgradu Općine koja je do sada bila na stočnoj vagi. Time je Udruga dobila na korištenje prostoriju u zgradi Općine koju će djeliti s još nekim udrugama. Nazočnima se kratko obratio predsjednik Ogranka Milan Jambrek i načelnik Općine Vjekoslav Maletić koji je zaželio uspješan rad Udruge u narednom periodu. Iza toga zapaljena je svijeća na spomenik braniteljima koji su poginuli u domovinskom ratu te im je odana počast minutom šutnje. Nakon toga priređen je domjenak te druženje s mještanima Ferdinandovca.

U četvrtak 31.05. u društvenom domu prikazan je dokumentarni film na velikom zidu „Krvava berba grožđa“ koji prikazuje početak domovinskog rata i stradanje mještana općine Lovas. Uz goste iz općine Lovas prikazivanju filma prisustvovao je i načelnik Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić te načelnici i predstavnici općina iz okolnih mjesta te brojni branitelji i mještani.

UDVDR RH Ogranak Ferdinandovac

{gallery}opcina262018{/gallery}