GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Sudjelovanje u obilježavanju dana Općine

Opcina 20182UDVDR RH Ogranak Ferdinandovac dao je svoj doprinos u proslavi dana Općine Ferdinandovac. U subotu 26.05.2018. počelo je druženje branitelja oko 11 sati kojem se pridružio i načelnik Općine Vjekoslav Maletić.

U 12 sati postavljena je ploča Udruge na zgradu Općine koja je do sada bila na stočnoj vagi. Time je Udruga dobila na korištenje prostoriju u zgradi Općine koju će djeliti s još nekim udrugama. Nazočnima se kratko obratio predsjednik Ogranka Milan Jambrek i načelnik Općine Vjekoslav Maletić koji je zaželio uspješan rad Udruge u narednom periodu. Iza toga zapaljena je svijeća na spomenik braniteljima koji su poginuli u domovinskom ratu te im je odana počast minutom šutnje. Nakon toga priređen je domjenak te druženje s mještanima Ferdinandovca.

U četvrtak 31.05. u društvenom domu prikazan je dokumentarni film na velikom zidu „Krvava berba grožđa“ koji prikazuje početak domovinskog rata i stradanje mještana općine Lovas. Uz goste iz općine Lovas prikazivanju filma prisustvovao je i načelnik Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić te načelnici i predstavnici općina iz okolnih mjesta te brojni branitelji i mještani.

UDVDR RH Ogranak Ferdinandovac