GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Obavijest o isplati uskrsnica za umirovljenike

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

uskrs pisanice uskrsnica novacOpćina Ferdinandovac obavještava umirovljenike, korisnike socijalne pomoći te druge osobe u stanju socijalno materijale potrebe s područja Općine Ferdinandovac o isplati uskrsnica u iznosu od 30 € po osobi.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnica umirovljenicima je da mjesečna svota mirovine za posljednji isplaćeni mjesec u 2024. godini sa svim dodacima ne prelazi 400 €.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnica korisnicima socijalne pomoći je da mjesečna svota socijalne pomoći za posljednji isplaćeni mjesec u 2024. godini sa svim dodacima ne prelazi 400 €.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnica osobama u stanju socijalno-materijalne potrebe, je da nemaju ni mirovinu ni socijalnu pomoć, a navršili su 65 godina života, a o navedenim činjenicama potpisuju izjavu koja se podiže u Općini.

Isplata uskrsnica obavljati će se u dvorišnoj prostoriji Općine Ferdinandovac od utorka, 12.3. do četvrtka, 14.3. 2024. od 08,00 do 13,00 sati.

Za ostvarivanje prava na uskrsnicu potrebno je predočiti osobnu iskaznicu te dokaz o visini mirovine, odnosno socijalne pomoći za posljednji isplaćeni mjesec u 2024. godini.

Podizanje uskrsnice za drugu osobu dozvoljeno je samo članovima obitelji uz pisanu punomoć.