GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Poziv na edukaciju "Unapređenje turističke ponude, proizvoda i konkurentnosti na turističkom tržištu"

education concept 2022 08 14 01 31 10 utcTuristička zajednica područja Dravski Peski poziva zainteresirane na seminare u okviru edukacijskog projekta „Unapređenje turističke ponude, proizvoda i konkurentnosti na turističkom tržištu“ koji će biti održane 13. i 14. prosinca 2022. od 10,00 do 15,00 sati (utorak i srijedu).

Predavanja će se održavati u Restoranu Royal, Trg Svete Obitelji 5, Kloštar Podravski.

Organizator edukacija koje sufinancira Hrvatska turistička zajednica je Turistička zajednica područja Dravski Peski, a provodi ih Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“.

Na seminarima će biti obrađeno više tema od kojih ističemo: Osnove ruralnog turizma, sigurnost i kvaliteta; Osmišljavanje turističkog proizvoda u ruralnom / kulturnom turizmu; Uloga tradicije u oblikovanju ponude; Razvoj konkurentne turističke infrastrukture i Marketing, brendiranje, promocija i komunikacija s javnošću u ruralnom turizmu.

Za  prijavu na seminar je potrebno popuniti  prijavni formular i dostavite ga najkasnije do 12. prosinca na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o pozivu kao i prijavni formular mogu se preuzeti na sljedećoj poveznici: https://dravskipeski.hr/novosti/istaknute-novosti/poziv-na-edukaciju-unapredenje-turisticke-ponude-proizvoda-i-konkurentnosti-na-turistickom-trzistu