GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Isplata božićnice za umirovljenike

Općina Ferdinandovac obavještava umirovljenike, korisnike socijalne pomoći te druge osobe u stanju socijalno materijale potrebe s područja Općine Ferdinandovac o isplati božićnica u iznosu od 150,00 kn po osobi

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu božićnica umirovljenicima je da mjesečna svota mirovine za posljednji isplaćeni mjesec u 2022. godini sa svim dodacima ne prelazi 2000,00 kuna.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu božićnica korisnicima socijalne pomoći je da mjesečna svota socijalne pomoći za posljednji isplaćeni mjesec u 2022. godini sa svim dodacima ne prelazi 2000,00 kuna.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu božićnica osobama u stanju socijalno-materijalne potrebe, je da nemaju ni mirovinu ni socijalnu pomoć, a navršili su 65 godina života, a o navedenim činjenicama potpisuju izjavu koja se podiže u Općini.

Isplata božićnica vršit će se u dvorišnoj prostoriji Općine Ferdinandovac od srijede, 7.12. do petka, 9.12.2022.od 08,00 do 13,00 sati.

Za ostvarivanje prava na božićnicu potrebno je predočiti osobnu iskaznicu te dokaz o visini mirovine, odnosno socijalne pomoći za posljednji isplaćeni mjesec u 2022. Godini.

Podizanje božićnice za drugu osobu dozvoljeno je samo članovima obitelji uz pisanu punomoć.

 

 

bozicnica