GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Potpisan Ugovor o sufinanciranju vrijedan 200.000 kuna

U koprivničkom Domu mladih u organizaciji Koprivničko-križevačke županije upriličeno je svečano potpisivanja ugovora s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije o financiranju 24 projekta s područja Koprivničko-križevačke županije. Riječ je o projektima vrijednim gotovo pet milijuna kuna  koji će se sufinancirati  kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice, Program podrške regionalnom razvoju i Program podrške brdsko-planinskim područjima.

Tim Ugovorom Općini Ferdinandovac odobreno je 200.000 kuna za projekt „Obnova Društvenog doma u Ferdinandovcu – III. Faza“

Obnova Doma započela je još 2019. godine po fazama i do sada je od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU sufinanciranje obnove iznosilo ukupno 700.000 kuna.

Trećom fazom projekta planirana je rekonstrukcija kotlovnice i ugradnja kondenzacijskog bojlera za grijanje radi dotrajalosti postojećeg sustava i  dodatne uštede na grijanju, te rekonstrukcija i obnova kuhinje.

Isto tako, u planu je uređenje i stavljanje u funkciju prostora nekadašnje trgovine koji se nalazi u sklopu Društvenog doma, a koji će biti namijenjen za manja okupljanja i svečanosti kao što su dječji rođendani, druženja umirovljenika, za potrebe udruga sa područja Općine Ferdinandovac i slično.

Završetak radova planiran je do 11. mjeseca ove godine.

Potpisivanje sporazuma 17