GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

DVD-u Ferdinandovac uručeno novo vatrogasno kombi vozilo

U utorak, 8.9.2020. u Ferdinandovcu je  održana primopredaja i posveta novog kombi vozila vrijednog 235.000 kn, a koje je nabavljeno uz pomoć sredstava Općine Ferdinandovac.  Svećanom uručivanju i posveti novog vozila uz domaće vatrogasce prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, Vatrogasni zapovjednik Koprivničko križevačke županije Zvonimir Habijan, v.d. Predsjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko križevačke županije Branko Vucikuja, Zapovjednik JVP Đurđevac Matija Markešić, te općinski načelnik Vjekoslav Maletić i njegov zamjenik Branko Patačko.

 Početni govor održao je predsjednik VZO i DVD Danijel Dugina koji je izrazio dobrodošlicu svim nazočnima, primio ključeve vozila od načelnika Maletića te iskazao veliku zahvalnost svima na podršci i dugogodišnjem praćenju. Također je kazao da DVD Ferdinandovac nastavlja i dalje svojim planom i zacrtanim putem i da nikako neće razočarati sve rukovodeće strukture u županiji i općini, kao niti kolege vatrogasce.  Podršku vatrogascima u svojim govorima dali su i zamjenik župana Ratimir Ljubić, načelnik Vjekoslav Maletić, kao i njihovi kolege vatrogasci.

 Posvetu vozila kao i molitvu za dugu i sretnu vožnju bez puno intervencija obavio je Daroslav Benjak, župnik župe Ferdinandovac.