GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Ministarstvo turizma i sporta odobrilo je Općini Ferdinandovac 20.000 eura za projekt uređenja i opremanja pomoćnog nogometnog igrališta

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u ovoj godini.

Cilj natječaja je izgradnjom, građevinskim zahvatom i opremanjem sportskih građevina u Republici Hrvatskoj doprinijeti popularizaciji sporta i potaknuti i poboljšati kvalitetu bavljenja sportom.

Prihvatljivi prijavitelji bile su jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave za nekretnine koje su u njihovom vlasništvu (građevina i zemljište), a natječaj za sufinanciranje trajao je od 13. ožujka do 12. travnja 2023. godine. Uspješnom prijavom na natječaj Općini Ferdinandovac za projekt  Uređenje i opremanje pomoćnog nogometnog igrališta odobren iznos od 20 tisuća eura.

Projektom je predviđena postavljanje reflektora, novih golova i zaštitne ograde iza golova na pomoćnom nogometnom igralištu.

Završetkom projekta omogućiti će se održavanje treninga i odigravanja utakmica mlađih uzrasta i u večernjem terminu.

nogometno igraliste ferdinandovac