GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Obavijest članovima biračkih odbora na području Općine Ferdinandovac

Obavještavaju se članovi i zamjenici članova biračkih odbora na području Općine Ferdinandovac da će se sukladno uputama Državnog izbornog povjerenstva edukacije održati elektronički, putem webinara (video edukacija).

Gore navedeno iz razloga smanjenja okupljanja većeg broja ljudi radi sprječavanja širenja koronavirusa.

Webinar za rad biračkih odbora dostupan je na sljedećem linkuhttps://meduza.carnet.hr/index.php/media/watch/18202

Pisane upute (podsjetnici za rad biračkih odbora) dostupne su ovdje : https://www.izbori.hr/site/UserDocsImages/2020/Izbori_za_zastupnike_u_HS/Biracki_odbori/1.%20PODSJETNIK-2020.%20redovna%20bm.pdf , a biti će i podijeljene u papirnatom obliku biračkim odborima.

Detaljnije upute o radu i dodatne informacije članovi i zamjenici članova biračkih odbora dobit će od predsjednika i zamjenika predsjednika biračkih odbora.

Mole se svi članovi i zamjenici članova biračkih odbora da pogledaju video edukaciju – webinar.

Zaštitna oprema (maske, rukavice, dezificijenski i dr.) biti će podijeljena biračkim odborima prije uređenja i otvaranja biračkog mjesta.

Za dodatne informacije i pitanja možete kontaktirati Općinsko izborno povjerenstvo Općine Ferdinandovac na broj: 048/817-013 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Ferdinandovac