GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Predstavljanje mogućnosti otkupa povrća, voća i žitarica od strane Podravke d.d. Koprivnica u razdoblju od 2018.-2022. godine

Poljoprivredna udruga Kalinovac za mještane općina Kalinovac, Podravske Sesvete, Ferdinandovac i Novo Virje, kao i za sve ostale zainteresirane, organizira radni sastanak na kojem će stručni tim Podravkinog tima za poljoprivredu predstaviti mogućnosti otkupa proizvoda poljoprivrednih zadruga i OPG-a za potrebe industrijske prerade u Podravki za razdoblje 2018.-2022. godine.

Prezentirat će se mogućnosti ugovaranja proizvodnje i otkupa voća, povrća i žitarica koje proizvode poljoprivredne zadruge, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, kao i svi zainteresirani, a u cilju povećanja zaposlenost i proizvodnje.

Podravka će proizvođačima pružati i stručnu pomoć u poljoprivrednoj proizvodnji od početka vegetacijskog razdoblja do berbe, a koja se odnosi na edukaciju, osiguranje repromaterijala te nadzor proizvodnje i kvalitete proizvoda.

Sastanak će se održati u petak, 23. veljače 2018. u Kalinovcu (Velika sala društvenog doma, Dravska 2) s početkom u 18,00 sati.