GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Biračka mjesta na izborima za članove u Europski parlament

Na temelju 32. i 33. Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske („Narodne novine" broj 92/10. i 23/13), Županijsko izborno povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije, donosi

RJEŠENJE O ODREĐIVANJU BIRAČKIH MJESTA NA PODRUČJU OPĆINE FERDINANDOVAC
Na području Općine Ferdinandovac određuju se biračka mjesta:
1. Biračko mjesto broj 1. Brodić, Vatrogasni dom, Brodić 24 na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Brodiću, Gajcu i Husinji.
2. Biračko mjesto broj 2. Ferdinandovac, Osnovna škola Ferdinandovac, Dravska ulica 66, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Lepoj Gredi, Lazu, Bakovcima, na Starom Drumu i Škofinji.
3. Biračko mjesto broj 3. Pavljanci, Društveni dom, Pavljanci 54 na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Lukinom Mekišu, Pavljancima i Trepčama.
4. Biračko mjesto broj 4. Ferdinandovac, Vatrogasna vijećnica Ferdinandovac, Trg slobode 28a, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Ulici Mihovila Pavleka Miškine, Ulici Grgura Karlovčana, Mirogojskoj ulici, Krajnici, Tolnici, Orlu, Hladnoj Vodi.
5. Biračko mjesto broj 5. Ferdinandovac, Vatrogasna vijećnica Ferdinandovac, Trg slobode 28a, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Dravskoj ulici, na Trg slobode, u Ulici Augusta Šenoe, Ulici Matije Gupca i Ulici Ferde Rusana.
6. Biračko mjesto broj 6. Ferdinandovac, Osnovna škola Ferdinandovac, Dravska ulica 66 na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Ulici Vladimira Nazora, Ulici Petra Preradovića i Ulici Ljudevita Gaja.

PREDSJEDNIK
Krešimir Kraljic, dipl. iur.