GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Obavijest Hrvatske Mense

Poštovani,
Hrvatska Mensa po treći puta sudjeluje u međunarodnom Danu inteligencije, u kome je prošle godine sudjelovalo 28 zemalja diljem svijeta, a u Hrvatskoj su tom prigodom testiranja inteligencije održana u 8 gradova. Ove godine očekuje se još veći odaziv svjetskih Mensi.
Jedan od sedam hrvatskih gradova koje smo odabrali za ovogodišnji Dan inteligencije je i grad u vašoj županiji, Koprivnica, u kome će Hrvatska Mensa po prvi puta održati testiranje inteligencije, i to 29. rujna 2012., a ostala testiranja će se održati u Delnicama, Puli, Senju, Splitu, Virovitici i Zagrebu. To će ujedno biti i prvo Mensino testiranje inteligencije na području Koprivničko-križevačke županije. Kako bi se pristup testiranju omogućio što većem broju pristupnika, cijena testiranja za on-line prijave i uplate je samo 70 Kn, a za prijave i uplate na dan održavanja testiranja 80 kn.

 

Lijepo vas molimo da, ako možete, na svojim web-stranicama objavite informaciju o Danu inteligencije, i/ili postavite QR kod koji vam šaljemo u prilogu, i/ili postavite banner koji vam šaljemo u prilogu, s linkom na www.mensa.hr Ako vam dimenzije bannera ne odgovaraju, molimo vas da nam javite koje dimenzije bi vam trebale. Za slučaj da na oglasnu ploču možete staviti plakat, šaljemo vam PDF dokument.
Facebook događaj za Dan inteligencije 2012. nalazi se na https://www.facebook.com/events/157375064387232
Unaprijed vam se zahvaljujemo što ćete pozvati svoje sugrađane da sudjeluju u Danu inteligencije i srdačno vas pozdravljamo,
Hrvatska Mensa

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web-stranice: www.mensa.hr
Tel.: 01 55 77 555