GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Općinski načelnik Općine Ferdinandovac potpisao Ugovor o financiranju Mjera 07 - za rekonstrukciju dijela nerazvrstane ceste NC3. Krajnica – Trepče

20180208 133151 1U četvrtak, 8. veljače 2018., općinski načelnik Općine Ferdinandovac, Vjekoslav Maletić, potpisao je s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Ugovor o financiranju Mjera 07 - za rekonstrukciju dijela nerazvrstane ceste NC3. Krajnica – Trepče.

Kroz mjeru mjeru 07., operacija 7.2.2. „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“,  Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju odobrila je Općini Ferdinandovac potporu, u iznosu od 2.036.091,63 kn.

Projektom je planirana rekonstrukcija dijela nerazvrstane ceste NC3. Krajnica – Trepče dužine 2262 metra, čijom će se modernizacijom značajno podići kvaliteta života stanovnika Općine Ferdinandovac.

Na svečanom potpisivanju okupljenima se obratio ministar poljoprivrede, Tomislav Tolušić, pohvalivši za trud jedinice lokalne samouprave koje će zahvaljujući dobrim projektima i dobivenim sredstvima podići razinu života u ruralnim područjima. Ministar je ujedno za proljeće najavio otvaranje novih natječaja.

Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Matilda Copić, s kojom su i potpisani ugovori, pozvala je sve jedinice lokalne samouprave da se pripreme za nove natječaje koji će se provoditi po jednostavnijim procedurama.