GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

OBAVIJEST O PRIJAVAMA ŠTETE NASTALE NA POLJOPRIVREDNIM POVRŠINAMA USLIJED SUŠE

susa suha zemlja ilustracijaTemeljem Odluke Župana Koprivničko-križevačke županije, KLASA: 920-02/24-01/7, URBROJ: 2137-04/11-24-13 od 2. rujna 2024. godine o proglašenju prirodne nepogode (suše) na području Općine Ferdinandovac, prijavljuju se štete uzrokovane sušom koja je na navedenom području nanijela velike materijalne štete na poljoprivrednim usjevima tijekom svibnja, lipnja, srpnja i kolovoza 2024. godine.

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači koji imaju štetu na poljoprivrednim kulturama da ih prijave u Jedinstveni upravni odjel Općine Ferdinandovac od 3. rujna 2024. do 10. rujna 2024. godine.

Prijave se podnose na obrascu PN dostupnom na službenoj web stranici Općine Ferdinandovac www.ferdinandovac.hr  i u prostorijama Općine Ferdinandovac.

Uz prijavu na obrascu PN, prijavitelji su dužni u Općinu Ferdinandovac dostaviti:

-kopiju Lista A Zahtjeva za potporu i Lista B iz upisnika o prijavi kultura za 2024. godinu kod Agencije za plaćanja u poljoprivredi,

-Izjavu o osiguranju imovine (dostupna na službenoj web stranici Općine Ferdinandovac www.ferdinandovac.hr ili u prostorijama Općine Ferdinandovac).

Odluka o proglašenju elementarne nepogode

Obrazac PN

Izjava osiguranje imovine

Općinsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda na području Općine Ferdinandovac